fredag 5 mars 2010

Två månader

Idag är det exakt två månader sen jag skrev första inlägget i min blogg! Det vill jag fira genom att ge alla underbara bloggvänner en vacker ros!! Ingen nämnd och ingen glömd!! Det får bli min egen personliga "award" till var och en av er, för ni är alla så otroligt duktiga!!!
Jag hade ingen aning om att det kunde vara så trevligt och intressant i bloggvärlden!! Att få förmånen att "träffa" så många, fantastiskt duktiga människor, genom att besöka era kreativa, personliga och superfina bloggar.
För just det faktum, att var och en har sin egen personliga stil, är det allra bästa!! Jag visste ingenting om att ha en blogg, när jag började, allt var helt okänt. Men jag har lärt mig något från var och en av er, och det uppskattar jag så otroligt mycket!!
Så vill jag också tacka för alla trevliga och snälla kommentarer från er, när ni hälsar på!! Jag blir så glad varenda gång jag får en liten hälsning!!
Vore det möjligt, skulle jag vilja ge var och en av er personligt en ros!! Nu får jag nöja mig med att överräcka en ros på det här sättet, och från hjärtat tacka er, alla härliga, trevliga, hjälpsamma och underbara bloggvänner!!!!Önskar er alla en skön och härlig helg!!

7 kommentarer:

 1. Åhhh..den tar jag tacksamt emot!! Hoppas att du kryar på dig under helgen också!! Jag fick en av C´s blåbärsshottar, så jag piggnade till!
  Kramisar!

  SvaraRadera
 2. TACK för den fina rosen, jag la den på min blogg. TACK för dina fina kommentarer från dig på min blogg.
  Trevlig Helg!
  Kram Anne-Lie

  SvaraRadera
 3. Hej! Tack för kommentar hos mig. Självklart får du länka till min blogg.
  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 4. Jamen visst är det kul att blogga! Jag ahr hållt på ett par år nu, men tycker fortfarande att det är roligt.

  Ha det bra!

  Kram M

  SvaraRadera
 5. Åh tack, vilken ros.
  Ha en fin helg
  Kram Susanne

  SvaraRadera
 6. Underbar ros! Jag måste fråga vilket eller vilka fotoprogram använder du?

  SvaraRadera
 7. Hej Camilla, det är nog PhotoScape jag använder mest. Håller på och testar ganska friskt, tycker det är kul. Men har väldigt mycket att lära mig fortfarande.

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att skriva en liten hälsning! Jag uppskattar det väldigt mycket!