torsdag 14 januari 2010


Tänk att det är torsdag redan.Dagarna bara flyger iväg.Trevligt att vi var så många på jobbet idag.Dessutom var alla barn så nöjda och glada eftersom det serverades hamburgare.KUL!!
Det är fantastiskt vackert ute nu när det är så vitt i alla träd och buskar.Ser nästan ut som ett sagolandskap!Lite mildare också -7 grader.Rätt så skönt faktiskt.

När jag kollade lite på foton hittade jag bilder på rosen Lykkefund,när den blommar så fint.Den har en otrolig växtkraft.Har två stycken som växer på varsin sida om altanen.Nu har dom nått över balkongräcket och börjat klättra på spaljeerna uppe på balkongen.Hoppas det blir mycket blommor på dom till sommaren,för dom är så vackra.
En liten rolig grej som hände, när en spalje tillverkades,syns på bilden här under.Vi fick oss ett mycket gott skratt när vi upptäckte "missödet".Det var bara att skruva bort hela parasollet innan vi fick loss spaljen. Ja,ja,så kan det gå!! Men spaljen blev mycket lyckad.Vi har 4 sådana spaljeer på staketet mot grannarna.Dom är ett bra skydd för ovälkommna bollar och bra för rosor och klematisar att klättra på.Det blev riktigt lyckat,tänk vad man kan använda kvastskaft till mycket!!! Det är bra att ha en uppfinningsrik man!!!

1 kommentar:

  1. Hahaha.....vad dråpligt det kan bli! Det är typiskt en grej som vi kan göra. Lykkefynd är absolut en underbar klätterros. Jag har en och jag är extra stolt över den för jag lyckades dra upp den från en stickling jag satt. Den har vuxit rejält sen dess!

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att skriva en liten hälsning! Jag uppskattar det väldigt mycket!