lördag 16 januari 2010

Idag har jag känt mig nästan lite lat,men det får man lov att göra ibland !!
Först sovmorron och sen när vi var ute och åkte en sväng med bilen kom vi på att det skulle vara gott med kebabtallrik! Det var faktiskt riktigt gott!! Så inte ens mat har jag behövt fixa idag.SKÖNT!!!!
Elin kom nyss hem från Sunnerstabacken, där dom åkt pulka. Hon hade krockat med en annan tjej och slagit upp ett sår vid ögonbrynet.Vi fixade det och "drog ihop" såret med plåster.Så kan det gå ibland....
Jag önskar att jag hade haft mer foton av alla mina vackra rosor och blommor.Det är såååååå många jag inte har bild på. T.ex den otroligt läckra Chicago Peace, Nostalgi och många andra.
Bosse blev så less på mitt tjat om att han skulle`"fota" mina blommor, så han gick och köpte en digitalkamera åt mig. Så jag, som aldrig ägnat mig åt sånt fick börja fotografera själv. Men det var i augusti, därför är alla foton jag tagit från hösten. Men vänta bara,vad jag ska ta bilder i år i trädgården !!!! Det kommer att bli massor av foton. Bosse får bli min läromästare, han är en duktig fotograf.


Goda ampeltomater som jag drivit upp från frön.Läckert med solmogna tomater,behövde inte köpa några tomater alls på hela sommaren.Constance Spry har inte bara vackra blommor.Hon har dessutom otroligt häftiga taggar!


Ibland är bladen lika vackra som blommorna.


Malva sylvestris,"Zebrina".Frösådd skönhet som blommar mycket och länge,långt in på hösten.En av malvorna som står lite skyddat bredvid altan,fortsatte tappert att blomma fastän det var frost på nätterna, sent i höstas.


Goda Hinnonmäki krusbär.


Här är Constance Spry på väg att slå ut. Det är en otroligt vacker ros,såååååå läcker !!!


Åsnekärran har jag haft i många år.Först i somras hittade jag en kruka som passade perfekt att ha i den. Jag planterade en vit petunia där, och den blommade så vackert hela sommaren.


Lite blomkrukor inne på altanen.

2 kommentarer:

  1. Väldigt fina foton - inte behöver Bosse fota åt dig inte!!! Constance Spry står på min önskelista! Fint med taggarna.

    SvaraRadera
  2. hehe nej du behöver inte pappa att fota åt dig...;)
    //elin

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att skriva en liten hälsning! Jag uppskattar det väldigt mycket!