fredag 5 februari 2010

Så var det då fredag igen!! En hel ledig helg framför!!!!SKÖNT!!!!
Men nu börjar jag bli innerligt trött på snön. Bara snö, snö, snö vart man än tittar!!!
Igår kom vi på att det kanske skulle vara bra att få bort snön från balkongen. Det var över en meter snö där!!!....så balkongdörren gick inte att öppna. Det var bara att plocka bort alla blommor från sovrumsfönstret och öppna det, så att min starkare hälft kunde kliva ut genom fönstret och ösa ner all snö från balkongen.!!
Så nu har vi en BAMSE snöhög på altanen istället!!! Inte konstigt att man tröttnar på allt det vita därute!!
Det är som att längtan till våren känns extra stark såhär inför helgen, när man är ledig och skulle ha tid att pyssla runt i trädgården.


Jag längtar efter att få gå omkring på Plantagen och laborera bland sticklingar och alla andra vårblommor och plantor, som bara väntar på att få komma ner i vårmyllan!!!


Att få se dom tidiga tulpanerna slå ut i vårsolen......den första fräscha grönskan.......att få njuta av ALLT som vaknar till liv i rabatterna, efter den lååååånga vintern!!


Att få njuta av dom vackra vårblommorna.......känna alla dofter, vårsolen som värmer...... Allt det längtar jag ALLRA, ALLRA mest efter just nu!!!!!

4 kommentarer:

 1. hej och tack för kommentaren:)
  ja visst längtar man efter vår nu!
  kul att hitta nya bloggar nu la jag till dig hos mig:)
  ha det så bra // malin

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vad roligt att du tittade in på min blogg. Välkommen tillbaka. Visst är man trött på all snön nu längtar vi till våren och våra härliga trädgårdar.
  /Anne-Lie

  SvaraRadera
 3. Visst är vi många som väntar på våren! Snön kan väl få ligga ett par veckor till över sportlovet, men sen vill jag ha lite mer värme. så vårkänslorna kommer smygande.
  Önskar dig en trevlig helg!
  Christina

  SvaraRadera
 4. men Margot... nu längtar jag ju ännu mer....

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att skriva en liten hälsning! Jag uppskattar det väldigt mycket!