onsdag 17 februari 2010

Drömmar

Nej, se det snöar, nej, se det snöar, det var väl roli..... NEJ, det ÄR INTE roligt alls att det snöar!! Inte det minsta!!!
Jag vill kunna vara ute, utan att behöva frysa! Tänk att få sitta ute på altanen, långt in på småtimmarna. Titta... lyssna... på alla småfåglar, höra syrsorna, njuta av stillheten och lugnet. Insupa alla blomdofter, helt enkelt bara njuuuuta!!
Det är det jag vill nu, istället för all denna snö......


Dethär är min midsommar-trädgård. Bilden är tagen kl.22.30 på kvällen. Tänk, att om fyra månader ser det ut såhär!!!!!! Känns nästan ofattbart när man tittar ut nu. Men ååååååh vad jag längtar dit! Smultronschersmin....aklejorna....rosorna.....klematisarna....
Jag har väldigt mycket vita och rosa rosor, och ljusa blommor. På kvällarna ser de nästan självlysande ut. Det är såååå vackert!!
Bosse och jag brukar sitta ute på altanen i timtal och bara njuta av allt. Vi sitter för det mesta där tills det är dags att krypa till kojs. Det är svårt att slita sig från allt det vackra,,,,, alla dofter,,,, alla småkryp som kommer fram på kvällarna.
I somras hade vi många bamsestora gräshoppor i trädgården. Jag kommer ihåg en gång när vi satt ute, sent på kvällen när solen gått ner och det började mörkna lite.
Plötsligt var det nån "stor grej" som kom farande förbi Bosse och landade i huvudet på mig och trasslade in sig i mitt hår.
Jag är varken lättskrämd eller rädd för nåt djur, men det var faktiskt lite läskigt innan jag fick bort "saken" som landat i mitt hår. När den kom loss, såg jag att det var en stooor gräshoppa, drygt 10 cm lång. Det var liiite äckligt!!....men oxå lite kul!
Än så länge får vi nöja oss med att titta på bilder från sommaren och värmen.....men om några månader är vi där, en dag närmare för varje dag.....

Ha en bra dag

4 kommentarer:

 1. Här blommar hibiskusarna och bouganvillan..det har ju regnat en del, så nu är det jättegrönt här i Spanien! Otroligt fint!! Hoppas att ni klarar er bra!? Kramisar imassor Kattis

  SvaraRadera
 2. Det är verkligen fint i er trädgård! Får jag fråga var ni har köpt blomsterbågarna? Skulle vilja ha sådana i vår trädgård.

  Jaha, så läser man kommentaren ovan. Vad ska man tycka om det... Grön av avund blir jag =) Vill också ha vår här snart!

  SvaraRadera
 3. Hej Petra.
  Dom rosbågarna har jag köpt på Bauhaus. Dom består av tre delar:sidorna och bågen upptill, som bara träs på sidodelarna.

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att skriva en liten hälsning! Jag uppskattar det väldigt mycket!