lördag 6 februari 2010

Det är märkligt hur mycket man hinner med att uträtta, under en ledig dag! Det blir t o m tid över för sånt som är kul.
Veckohandling, mat till en hungrig familj, lite städning, tvätt! Vi har oxå hunnit skaffa pass till dottern, som ska på språkresa till Paris i höst. Det kommer att bli härligt och spännande för henne, eftersom hon bara rest till Finland förut!!
Bosse passade på att skaffa pass samtidigt, så jag undrar vart han vill resa!!!!
Jag blir väl tvungen att ta en tur till St:holm i sommar för att få ett pass jag oxå.
Åker han nånstans så vill nog jag med på resan (fast jag egentligen inte gillar att resa överhuvudtaget)....ibland får man offra sig!!!!:))))

Nu ska jag ta tillfället i akt och spä på vårlängtan lite med några fina tulpaner. Blir intressant att se vilka som har överlevt vintern. Endel kan ha lite svårt att komma igen och blomma flera gånger. Ska jag vara ärlig så är jag dålig på att komma ihåg att ge dom gödning.


BALLADE heter dom här fina tulpanerna. Det blev en glad överraskning i somras, när dom blommade för först gången. Lite annorlunda, men riktigt tjusiga var dom!! Blommorna såg fräscha och fina ut ganska länge. Höjd ca 60cm.


Den här svarta tulpanen heter QUEEN OF NIGHT. Den var riktigt stilig och fin. Blev mellan 50-60cm hög.

3 kommentarer:

 1. Gillar dina Ballade mycket! Petade ner ett gäng av dem i höstas, ska bli spännande att se om de kommer upp och blir lika fina som dina:)

  Rebecca

  SvaraRadera
 2. Tulpanen Ballade är en riktig goding! Jag brukar också glömma det där med gödning, så dom blir alltid bäst första året (jag brukar ge dom benmjöl, när jag gräver ner dom).
  Tack för fina bilder!
  Ha en fortsatt skön helg!
  /Christina

  SvaraRadera
 3. Beröm för dina fina bild högst upp på din hemsida - tror det kallas för banner. Hoppas han planerar en resa till Italien och de underbara trädgårdar som finns där....

  SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att skriva en liten hälsning! Jag uppskattar det väldigt mycket!