onsdag 20 januari 2010


Tänk, att mer än halva veckan gått redan! Hinner inte riktigt med. Varit iväg till tandspecialisten med Danne, för tandställningskoll.Allt gick bra,och Danne var jätteduktig!Sen hittade vi dataspelet han ville ha och jag fick äntligen tag i Trädgårdskalendern jag letat efter!!!!Härligt!!
Vi hade så kul på jobbet idag när vi fick våra "fångmössor".Dom flesta tyckte nog det var lite coolt att vi alla hade dom på oss,randiga mössor som det står "Långholmen" på!!! Eleverna tyckte vi såg ut som tjuvar....kul!!!!

Hösten -08 köpte jag en Blå Bergvallmo planta.Den överlevde vintern och blommade jättefint i somras, Den är UNDERBART VACKER !!!! Färgen är otroligt läcker.
Jag ville ha fler av den, så förra våren sådde jag Bergvallmofrön. Långt om länge grodde dom, mycket långsamt, och dom flesta klarade sig. På hösten planterade jag ut dom lite varstans i rabatterna. Nu blir det VÄLDIGT spännande att se om dom små liven klarat vintern. Jag hoppas att åtminstone några klarat sig, eftersom det var rätt så många. Det skulle vara SÅÅÅÅ kul att ha den på fler ställen i trädgården. Den är så fantastiskt vacker, tror inte att nåt foto kan göra den rättvisa! Länge blommar den också, flera veckor kan man njuta av den. Längtar....längtar.......

1 kommentar:

  1. Håller absolut med dig! "Längtans blå blomma" tycker jag det är.

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att skriva en liten hälsning! Jag uppskattar det väldigt mycket!