fredag 22 januari 2010

Penny Lane

Veckan har gått snabbt och nu är det fredag.....så skönt, så skönt!!! En hel ledig helg ligger framför och det känns helt underbart!!!
Jag tänker fira det med en otroligt vacker, tjusig och läcker ros: Penny Lane !! Jag hade sett lite bilder på henne och tyckte hon var fin, så jag bestämde mig för att jag ville ha den rosen, utan att veta om hon skulle klara sig här eller inte. Det har hon gjort såhär långt. Andra sommaren blev hon ca 1,50 hög och blommade rätt så bra. I somras, tredje året, växte hon med raketfart och blommade överdådigt.
Jag bara älskar den rosen!!!


En fullständigt frisk ros. Planterad våren -07, så nu har den klarat två vintrar utan problem. I somras växte hon rejält och blev bortåt 2 meter, fick 4-5 nya grenar som grenade sig bra och blommade mycket. Rosen har verkligen varit en positiv överraskning, jag hade ingen aning om att den skulle bli SÅ otroligt tjusig!!!!


Favoritros


Rosen är bara SÅÅÅÅÅÅÅÅ läcker, i alla stadier av blomningen, och blommorna är dessutom hållbara.


En mycket vacker ros


Penny Lane har inte haft något uppehåll med blomningen från midsommar till sena hösten. Den här bilden är från slutet av sept. Hon var nog min mest rikblommande ros i somras. En verklig favorit !!!! Hoppas hon klarar vintern,så jag inte behöver klippa ner henne så mycket.

2 kommentarer:

  1. Vad glad jag blir av att se dina bilder! Har just impulsköpt tre Penny Lane som ska få förgylla vår framsida. Fick tips om den hos Handelsträdgården och blev lite orolig när jag kom hem eftersom jag inte hade någon aning om vad jag köpt. Nu längtar jag till den första blomman!

    SvaraRadera
  2. My family members always say that I am killing my time here at web, except I know I
    am getting familiarity daily by reading thes fastidious articles.
    Also visit my web page :: Play casino game

    SvaraRadera

Tack för att du tar dig tid att skriva en liten hälsning! Jag uppskattar det väldigt mycket!